Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Новини » Милионери в акция

Милионери в акция

Семейство Барбукови

Днес Евгени Минчев в качеството си на PR на семейство Барбукови дари от името на семейството 6000 лв. за каузата на VipBrother като по рано бе показан как купува торта направена от Аня Пенчева за 500 лв от името на Весела Барбукова. Като най-интерсното е, че това се случи на женският пазар в София където Евгени Минчев беше се наредил в тълпата. Същият не пропусна да рекламира виенският бал, организиран от него като обяви, че е отделена маса за благотворителност в полза на ВИП Брадър.

Ежегодния Виенски бал е известен като място където милионерите търсещи публичност оставят по някой лев за добродетелни цели и за това получават доза PR, a дамите показват новите си скъпи дизайнерски дрехи.

Валентин Захариев

Друг „благодетел“ Валентин Захариев е в последна атака за купуването на „Кремиковци“ мобилизирана е цялата административна мощ на холдингът му „Интертръст“, и преговорите са почти денонощни.

Ако Захариев успее „Кремиковци“ ще продължи да трови цяла София и ще продължи да тежи на бюджета на страната като всеки данъкоплатец ще допринесе косвено за лукса „Кремиковци“ даработи и бълва въглеродни газове. След като преговарящите в лицето на държавата успяха да „прогонят“ и последният чуждестранен инвеститор иде ред на мистър един долар да вземе завода за без пари както е свикнал.

Вижте също:  Милионерите в Хонконг с 13% повече за година

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *