Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Новини » Милионер с помощта на покера – защо не?

Милионер с помощта на покера – защо не?

При започването на poker игра всеки има нужда от игрова сметка. Покер залите предлагат атрактивни покер бонуси за всички играчи, които си открият игрова сметка за poker при тях. Те са известни като начални покер бонуси и представляват процент от първия депозит за игра на poker. В много от случайте тези покер бонуси са в размер на сто процента, като има и фиксиран минимум.

Ако например искате да играете на texasholdem (естествено другите видове poker също отговарят на това) Вие можете да увеличите стойността на Вашата poker банка чрез покер бонуси и една постоянна и ловка игра. Много зали за texasholdem и игра на poker като цяло предлагат възможност за всеки играч да стартира с минимална сума, начални покер бонуси, с които да залага без да депозира пари преди играта на texasholdem и по този начин да изпробва софтуера на сайта за онлайн игра на poker. Така Вие можете да участвате в игрите на texasholdempoker без да рискувате нищо с истински пари и да спечелите реален доход.

Какво значи да се изчистят покер бонуси? Съществуват два вида начални покер бонуси:

1. Такива, които задължително изискват да бъде натрупан даден брой точки и след натрупването на този брой точни с игра на poker (например texas holdem) могат да бъдат освободени.

2. Другият вид покер бонуси могат да бъдат кредитирани незабавно след като се извърши депозит за poker игра и играчите могат да ползват тези бонуси, но нямат право да теглят част или цялата сума, преди да са постигнали определен брой poker точки (например при игра на texas holdem). Трябва да знаете тези неща, така че не мислете, че ще можете да освободите придобитите покер бонуси с лекота. Нужна ви е правилна стратегия за игра на texas holdem и като цяло успешна стратегия за игра на poker, за да можете да печелите пари и точки с минимални рискове.

Вижте също:  Чакаме купища руски комарджии след първи юли

Определени зали за игра на texasholdempoker предлагат супер възможност за получаването на покер бонуси и при повторен депозит. По-големите зали предлагат такива възможности всеки месец, а други обявяват покер бонуси при втори депозит на определено време (нещо подобно на промоция). Ако сте вникнали в същността на казаното и сте наясно със споменатите изисквания за играта на texasholdem или други видове покер то ще се сетите, че и при покер бонуси за втори депозит се изискват определен брой точки, преди да можете да ги усвоите.

Друго нещо, което е добре да се знае от всеки играч на poker, е че много зали предлагат безплатни билети за безплатни турнири (например на texas holdem), където се включвате безплатно и имате възможност да спечелите значителни суми пари дори и като нов и начинаещ poker играч.

Етикети:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *