Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Любопитно » Мъжки парфюми с ухание на летни коктейли – идеалният избор за плажа

Мъжки парфюми с ухание на летни коктейли – идеалният избор за плажа

мъжки парфюми за лятото

Лятото е в разгара си и всички са завладени от мисълта за плаж, море и горещи емоции. А какво е лято на плажа без цветни, екзотични коктейли. Изборът на подобаващи мъжки парфюми, които ще ви настроят за страсти и забавления, е добър начин да се подготвите за ваканцията. Ако имате любим летен коктейл, потърсете аромат, който ви напомня за него. Това ще е закачливо решение за парфюм, който да носите на плажа. 

Мъжки парфюми с мента, лайм и бергамот са идеални за любителите на мохитото

Свежият летен коктейл набира популярност още през 20-те години на миналия век. До днес той е освежаващ и тонизиращ избор за горещите дни и нощи край морето. Почитателите на мохито със сигурност ще се влюбят в мъжки парфюми, в чиито ароматни композиции са включени някои от любимите уханни съставки на коктейла – мента, лайм, лимон, тръстикова захар. 

Мъжки парфюми с ананас и кокос напомнят закачливостта на Pina Colada

Цветният коктейл Pina Colada е един от символите на безгрижното лято на плажа. Свежото съчетание на мента с ананас и кокос носи жизненост и енергия. Любителите на сочната свежест на Pina Colada със сигурност ще харесат мъжки парфюми с цитрусови нотки. 

Мъжки парфюми с кафе със сигурност ще зарадват феновете на Еспресо Мартини

Еспресо Мартини безспорно е любимият летен коктейл на всички страстни почитатели на кафето. Уханието на кафе и ванилия, което се носи от освежаващата напитка, е живителни и запленяващо. Мъжки парфюми със сходни ароматни акценти ще ви накарат да се почувствате жизнени и енергични още преди да сте отпили от любимия си коктейл на плажа. 

Вижте също:  Ароматите на Victoria Secret парфюми карат жените да се чувстват красиви и привлекателни

Почитателите на класически напитки не изневеряват на дървесните мъжки парфюми през лятото

Многобройни са почитателите на качественото уиски с лед, които не правят експерименти с напитките дори през лятото. Тези любители на класическия стил предпочитат мъжки парфюми с дървесни ухания. Те са белег за изисканост и непреходност, също както любимата им напитка. 

Нотка пасифлора добавя щипка страст към летните коктейли и предпочитаните мъжки парфюми за горещите месеци 

Пасифлората, известна още като кавалерийска звезда или „страстниче“ е известна с красивите си цветове, а някои видове на растението се отличават и с вкусните си плодове. Пасифлора е чудесно допълнение към летни коктейли с ром и мартини. Тя се съчетава чудесно и с нотки ванилия. Подобни ароматни съчетания в мъжки парфюми ще ви заредят с енергия за горещи емоции през лятото. 

Изборът на мъжки парфюми за лятото които ви напомнят за любимите ви коктейли на плажа, ще ви подготвят за незабравимо прекарване на ваканцията. Закачливите ухания със сигурност ще ви носят вълнуващи спомени през цялата година.