Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Личности » Най-богатата германка и сексуалните изнудвания

Най-богатата германка и сексуалните изнудвания

Сузане Клатен
Сузане Клатен все още е най-богата жена в Германия. Историята й, е достойна за холивудски сюжет. Наследницата на клана Quandt, която притежава най-големия дял от автомобилната компания BMW преживя романс със швейцарски банкер, който записа влюбената Сузане в интимен момент и после я изнуди за близо 50 милиона евро. Майка на три деца, Сузане не се уплаши кой знае колко и се оплака в полицията. След процес изнудвачът й бе изпратен в затвора с шест годишна присъда.

След като най-богатата жена ликуваше за справедливата присъда на германския съд, се оказа, че друга група мъже продължава да я изнудва. Очевидно да си най-богатата жена в Германия никак не е лесно. Според последните новини около шефката на BMW, тя отново е станала жертва на изнудване.

Група мъже заплашили Сузане Клатен, че ако не им даде определена сума пари, ще пуснат нейни снимки и видеокасети в интимни моменти. Изнудвачите били по –скромни. Този път те поискали от Клатен сумата от 800 000 евро. Тя обаче отново се обърнала към полицията, а те реагирали светкавично и заловили изнудвачите, чиито касети били фалшиви. Това е третия път, в който най-богата жена на Германия е заплашвана и изнудвана.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *