Продължете към съдържанието
Начало » Политика на поверителност

Политика на поверителност

Ние уважаваме вашата конфиденциалност и се ангажираме със защитата на личните данни, които ни предоставяте. В тази връзка, бихме искали да споделим с Вас принципите, които формират нашата политика на поверителност. Milionerite.com събира определена информация чрез чрез Google Analytics. Този документ („Политика на поверителност“) описва нашите политики и процедури, регламентиращи събирането и обработването на тази информация, която идентифицира индивидуален ползвател и може да бъде използвана за контакт с него („Лични данни“, „Лична информация“).

Събиране на лична информация

Ние събираме следната лична информация от използващите Услугата Ползватели:
Посредством Google Analytics – данни за трафика и поведението на Ползвателите;
Google Analytics
Ние използваме Google Analytics за събиране на статистическа информация за Ползвателите на Уебсайта, като например уебсайта, от който идвате на нашия Уебсайт, държавата, в която се намирате, Вашия език, онлайн поведение, браузъра, който използвате, мрежата и т.н. Тази информация не включва лични данни и не можете да бъдете идентифициран посредством нея. Ние събираме посочените данни, за да анализираме какъв тип Ползватели използват Уебсайта и как го използват. Можете да откажете използването на вашите данни от Google Analytics, посредством приставката Google Analytics opt-out browser add-on за JavaScript на Google Analytics (ga.js, analytics.js, dc.js). Ако искате да се откажете, моля изтеглете и инсталирайте приставката за Вашия уеб браузър.
Връзки към електронни страници на трети страни Материалите на трети страни, които са публикувани на Уебсайта, съдържат връзки към, и могат да ви позволят да посетите други електронни страници („Електронни страници на трети страни „). Ако решите да посетите някоя от тези страници на трети страни, като „кликнете върху“ връзка или се придвижите към страница на трета страна,  вие ще бъдете пренасочени към страницата на съответната трета страна. Фактът, че ние предоставяме връзка към дадена електронна страница, или публикувайки рекламен банер или друг вид реклама, или ви предлагаме възможност да взаимодействате с, или да предоставяте лична информация на трета страна, не е гаранция, позволение или представяне на нашата принадлежност към въпросната трета страна и не следва да бъде разглеждан като съгласие с техните политики и практики за поверителност и информационна сигурност.
Изменение на тази политика на поверителност
Тази Политика за поверителност може да бъде изменяна едностранно от Milionerite.com, за което ние ще уведомим по подходящ начин всички посетители на сайта.
Вие се съгласявате, че всички изявления на Milionerite.com, във връзка с изменението на тази Политика ще бъдат публикувани на подходящо място на Уебсайта.

Авторско право
Milionerite.com е отворен проект тип социална мрежа. Всеки може да публикува материали в сайта след предварително одобрение на администраторите и публикуването от тяхна страна.
Екипът на Milionerite.com не носи отговорности за авторското право на изпратените материали от страна на гост-авторите: текстове и снимки. Ако бъде нарушено авторското право и бъде доказано от ответната страна, Milionerite.com ще изтрие засегнатия материал от платформата завинаги.

Дата на влизане в сила: 02.11.2022