Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Бизнес
Имена
имоти
Класации
Класация
Личности
Лукс
Любопитно
Новини
Новини
Фондова Борса

Супер яхти ще бъдат изложени на панаира в пловдив

Яхта

Яхти за 1,6 милиона евро ще акостират на суша в Международния панаир в Пловдив. Най-новите модели луксозни лодки, които се внасят тази година на българския пазар, ще бъдат показани на изложението „Пролет 2009“.

През панаирната седмица те ще се предлагат с отстъпки. Отбивът от цените ще е по договаряне от 5 до 10%.

Вносителите от „Венид Яхт“ излагат на щанда си пет модерни яхти. Най-скъпата от тях е италианската Cranchi Mediterranee 50 HT, следвана от Cranchi Zaffiro 36, ветроходната Elan Impression 434 и американските Regal 2700 Bow Rider и Regal 2100 RX.

От фирмата очакват най-голям да бъде интересът към Cranchi, тъй като по технически характеристики тя е сред най-добрите 50-футови моторни яхти. Конструкцията е здрава, а мебелите са от дъб и венге.

На лодката могат да се качат 14 човека, а цената й е 667 476 Евро без ДДС. Ветроходната Impression 434 е на словенския производител Elan.

Красавицата има дължина от 43 фута (13,41 м) и е втората по размери ветроходна лодка на Elan. За любителите на високи скорости на щанда на фирмата на братя Диневи ще се предлага и американският модел Regal 2700.

Със своите 375 к.с. и спортна арка със стойка за водни ски, лодката е перфектна за феновете на екстремните спортове. Това е идеалната яхта за забавление, категорични са познавачите. Пасажерите на нея се глезят с просторна всекидневна, външен грил и маса от тик. Тази година уникален е и щанда на Венид-яхт, който е на три нива.

Вижте също:  Шест глупави неща, за които богатите харчат над 1 милион долара