Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Лукс » Супер яхти ще бъдат изложени на панаира в пловдив

Супер яхти ще бъдат изложени на панаира в пловдив

Яхта

Яхти за 1,6 милиона евро ще акостират на суша в Международния панаир в Пловдив. Най-новите модели луксозни лодки, които се внасят тази година на българския пазар, ще бъдат показани на изложението „Пролет 2009“.

През панаирната седмица те ще се предлагат с отстъпки. Отбивът от цените ще е по договаряне от 5 до 10%.

Вносителите от „Венид Яхт“ излагат на щанда си пет модерни яхти. Най-скъпата от тях е италианската Cranchi Mediterranee 50 HT, следвана от Cranchi Zaffiro 36, ветроходната Elan Impression 434 и американските Regal 2700 Bow Rider и Regal 2100 RX.

От фирмата очакват най-голям да бъде интересът към Cranchi, тъй като по технически характеристики тя е сред най-добрите 50-футови моторни яхти. Конструкцията е здрава, а мебелите са от дъб и венге.

На лодката могат да се качат 14 човека, а цената й е 667 476 Евро без ДДС. Ветроходната Impression 434 е на словенския производител Elan.

Красавицата има дължина от 43 фута (13,41 м) и е втората по размери ветроходна лодка на Elan. За любителите на високи скорости на щанда на фирмата на братя Диневи ще се предлага и американският модел Regal 2700.

Със своите 375 к.с. и спортна арка със стойка за водни ски, лодката е перфектна за феновете на екстремните спортове. Това е идеалната яхта за забавление, категорични са познавачите. Пасажерите на нея се глезят с просторна всекидневна, външен грил и маса от тик. Тази година уникален е и щанда на Венид-яхт, който е на три нива.

Вижте също:  Трето яхтено изложение

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *