Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Новини » Трето яхтено изложение

Трето яхтено изложение

Марина Диневи

“Марина Диневи” в Свети Влас ще бъде домакин на третото специализирано яхтено изложение, организирано от фирмата на братя Диневи – “Венид-Яхт”. В рамките на 5 дни – от 13 до 17 август 2008 г. над 10 фирми ще изложат супер луксозни и скъпи морски возила. Ценителите ще се насладят на близо 40 лодки от моделите Ferretti, Itama, Regal, Cranchi, Elan, BAIA, Marquise 420 SC, Abacus 62 и др. На изложението ще бъдат представени и вносители на яхтено оборудване, самолети, вертолети и леки автомобили.
Над 15 чисто нови яхти ще покажат домакините от “Венид-Яхт”. Премиера за България прави моделът Cranchi Zaffiro 36. Това е единствената лодка в Черно море и е произведена през тази година.
Другата атракция на изложението ще бъде спортната Itama 40. Цената й е 718513 евро, но бъдещият й собственик ще получи като бонус и хитовият автомобил Порше Кайен Турбо. За първи път тази година ще бъдат показани и яхти втора употреба.
На яхтеното пристанище в Свети Влас могат да бъдат видяни над 150 луксозни лодки. Сред тях пълната гама на Ferretti – модел 830 хард топ, 681, 550, 460, пълната гама на Regal – от модел 1900 до 4080, както и цялата серия на Cranchi и ветроходните Elan.

Вижте също:  С какво се развличат милионерите: Най-скъпите им хобита

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *