Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Лукс » 5-те най-скъпи луксозни почивки в света

5-те най-скъпи луксозни почивки в света

5-те най-скъпи луксозни почивки в света

Обичате ли луксозните почивки? А знаете ли, че има такива, които могат да изпразнят банковата ви сметка със светкавично бързи темпове?

Ето и кои са 5-те най-луксозни почивки в света

  1. Околосветско пътешествие с частен самолет

Hapag Lloyd предлага на своите богати клиенти уникално предложение: околосветско пътешествие с частен самолет. На борда на самолета, който ще използвате само вие, има всичко необходимо, включително и лекарски екип.

Не се налага да чакате на летището за всяка дестинация, да се съобразявате с редовните закъснения на полетите и да търпите останалите пътници. Може да летите със свой собствен самолет, макар и под наем.

Е, всяко удоволствие има своята цена, а тук говорим за 65 000 евро на човек за 16-дневно пътуване из Северна Америка. В цената влиза и престоя в едни от най-красивите и луксозни хотели.

  1. Уникално преживяване в хотел Taj в Бостън за 4,5 милина евро

Луксозният хотел Taj в Бостън предлага най-скъпия хотелски пакет на всички времена: 4,5 милиона евро за две нощувки в президентския апартамент. Можете също така да карате Jaquar XJ и да дадете името на новата сграда на театъра на Бостънското музикално училище. Всичко това, разбира се, влиза в цената.

  1. Ваканция в най-известния хотелски апартамент в Европа с гледка към Женевското езеро

Апартаментът е с обща площ от 1680 квадратни метра, разположен на два етажа с общо 12 стаи и 12 мраморни бани в хотел President Wilson. На ваше разположение са още джакузи, концертен роял, билярдна маса, собствен фитнес център и разбира се – гледка към Женевското езеро.

Може да имате всичко това за 62 000 евро на вечер. Освен това, вашата безопасност е напълно гарантирана: бронирани стъкла и бутон за спешно повикване са част от екстрите за посетителите на това чудно място.

  1. Остров Некер
Вижте също:  Най-скъпите яхти в България

Защо да прекарате почивката си в един апартамент, макар и луксозен, когато можете да имате цял остров? Ако искате да прекарате незабравима ваканция, наемете остров Некер за 38 000 евро на вечер.

Можете да прекарате ваканцията си тук със свои приятели: до 28 души. Получавате пълен пансион, трансфер с лодка, а 60 служители ще се грижат да се чувствате добре във всеки един момент от престоя си тук. Островът е любима дестинация на младоженците с големи финансови възможности, разбира се.

  1. Космически туризъм

Сър Ричард Брансън, основателят на Virgin Group, има сериозни амбиции в областта на космическия туризъм. Той предлага фантастично пътешествие в Космоса само за 200 000 щатски долара. Вече 500 души са изявили желание да резервират такова пътуване, но Брансън изостава с години в изпълнението на плановете си.