Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Лукс » Часовници Lacroix – часовниците на кралските особи

Часовници Lacroix – часовниците на кралските особи

Lacroix часовник

В средите на часовникарската индустрия часовниците Lacroix са известни като най-брилянтните такива, в най-високия клас и предназначени за най-изисканите купувачи. Няма друга марка, която да предлага на клиентите си по – брилянтни и изискани часовници от тези. Lacroix е марката на марките. Никой друг часовник не може да затъмни изяществото на тези произведени от Moris Lacroix. Със своята уникалност и стил те, заемат една от водещите позиции в този бранш. При тях няма място за сравнение, те са просто уникални. Марката започва да се утвърждава на пазара през далечната 1961 година, когато нейният създател превръща своята мечта в реалност.

Когато прави първите си стъпки Lacroix започва работа и черпи идеи от компанията-майка Shulthess, но с течение на времето успява да отвори свои магазини и да постави началото на своя собствена марка. Скоро след като отваря първият си магазин, Lacroix се превръща в един от най-популярните производители на часовници. Характерното тук е, че той завладява най-високия ценови клас и въпреки това тази негова стратегия се оказва изключително успешна. Той лансира своите продукти сред хора, за които цената няма значение, важното е това, което ще закупят да си струва и заслужава.

С течение на времето и най-вече в резултат на своя труд и страст към това което прави, Lacroix стъпва успешно на международния пазар. Излиза извън пределите на своята страна и се насочва към завладяване на пазара в Северна и Южна Америка.

В тази марка часовници прозира гения на нейния създател, при изработването и съчетаването на невероятен дизайн и механизъм. Днес много хора носят часовници Lacroix, които са толкова уникални, че даже придават от своята уникалност и на техните притежатели. Сред малцината от тези, които могат да си позволят такъв часовник, са актрисата Ума Търман и тенисиста Роджър Федерер.

Вижте също:  Часовниците Seiko и тяхната история