Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Бизнес
Имена
имоти
Класации
Класация
Личности
Лукс
Любопитно
Новини
Новини
Фондова Борса

Шест глупави неща, за които богатите харчат над 1 милион долара

харчене на пари

Когато притежаваш милиони, се изкушаваш да изхарчиш поне 1 милион за нещо наистина глупаво. Богатството не винаги означава разумно харчене и богаташите са жив пример за това.

Ще се изненадате от това колко необмислено пръскат парите си хората с наистина големи финансови възможности. Нека видим и шест глупави неща, за които богатите харчат над 1 милион долара:

  1. Примамка за риболов със скъпоценни камъни

Човекът, който е измислил тази идея, очевидно не е добър рибар. Защо смятаме така? Ами защото примамките изчезват от време на време. Те се захващат за всичко във водата, а понякога и биват отмъкнати от някоя риба.

  1. Косата на Бритни Спиърс

Когато през 2007 г. певицата обръсна скалпа си, косата й се превърна в златна мина. Наддаването за отрязаните кичури започна от 1 милион долара.

Причините за това все още са спорни, но най-разпространяваната версия е, че Бритни се е разделила с косата си, за да не бъде изследвана за наркотици. Тя преживя мъчителен съдебен процес с бившия си съпруг за попечителството на децата.

  1. Златна тоалетна хартия

Ако смятате, че сте изключително специални и заслужавате най-доброто, дори когато говорим за тоалетна хартия, можете спокойно да прахосате 1,38 милиона долара за руло златна „фантазия”.

  1. Златна тоалетна

За какво ви е златна тоалетна хартия, ако не разполагате със златна тоалетна, нали така? Италиански художник създаде тази златна инсталация и я продаде за 1 милион долара. По-късно обаче тя беше открадната от двореца, в който се съхраняваше.

  1. Място за паркиране в центъра на Манхатън

Манхатън е едно най-населените места в Ню Йорк, но там също така можете да си купите най-скъпото паркомясто в света. 1 милион долара, за да паркирате в центъра на Манхатън, как ви звучи? Това е не по-малко от шест пъти цената на средностатическия американски дом.

  1. Малък апартамент в Манхатън
Вижте също:  Най-скъпите яхти в България

Над 1 милион долара за апартамент с една спалня и една баня в Манхатън, за да използвате луксозното си място за паркиране за още 1 милион.