Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Любопитно » 10 начина да се преструвате на милионер

10 начина да се преструвате на милионер

как да изглеждам богат

Вероятно сте чували, че който иска да стане богат, трябва да се държи като такъв? Ако и вашите амбиции са в тази насока и искате да създадете впечатлението, че имате големи финансови възможности, вижте как да стане това.

10 начина да се преструвате на милионер:

  1. Отслабнете

Може да ви се струва, че това няма нищо общо с визията ви на „милионер”, но това не е така. Няколко килограма по-малко ще ви дадат повече самочувствие и увереност. А те са много важни за излъчването ви. В крайна сметка всеки богаташ излъчва сила и увереност, нали така?

  1. Купувайте по-малко дрехи, но скъпи

Богатите хора носят скъпи дрехи, които не са достъпни за всички. Ако искате да ви смятат за хора с големи възможности, започнете да купувате по-малко дрехи, но скъпи.

  1. Изберете си скъпи хобита

Заемете се с хобита, които са типични за богатите хора, като тенис, конна езда, голф, шах. Не пропускайте и ските през зимните месеци, където можете да запознаете с повече заможни хора.

  1. Опитайте се да изглеждате визуално по-високи

Височината наистина има значение в света на бизнеса. Ето защо ви препоръчваме да си купувате дрехи, обувки и аксесоари, които прибавят визуално някой и друг сантиметър към височината ви.

  1. Говорете правилно

Работете над дикцията и начина си на изразяване. Четете повече книги и се информирайте от интернет за новостите. Това ще ви помогне не само да говорите правилно, но и да обогатите общата си култура.

  1. Спазвайте дрескода

Винаги съобразявайте облеклото си с правилата в компанията, в която работите. Също така се обличайте подходящо за всеки повод.

  1. Станете колекционер
Вижте също:  5-те най-скъпи луксозни почивки в света

Богатите хора обичат да колекционират разни неща, затова не е лоша идея да се присъедините към тях. Не говорим за сапуни и салфетки, разбира се. Изберете нещо, което може да бъде и добра инвестиция.

  1. Овладейте самоконтрола си до съвършенство

Ако искате околните да имат респект към вас, трябва да покажете пълен самоконтрол. Хората, които избухват лесно, не изглеждат респектиращо.

  1. Общувайте с повече богати хора

Обградете се с успешни и амбициозни хора. Средата наистина има значение, особено ако искате да направите добро впечатление.

  1. Мислете като богат човек

Богатите хора имат различно мислене. Наблюдавайте ги и ще разберете защо са толкова успешни. Те не губят енергията си за маловажни неща, а я канализират там, където наистина си струва.