Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Любопитно » Най-скъпите технологични джаджи в света

Най-скъпите технологични джаджи в света

скъпи технологични джаджи

Ако търсите най-скъпите технологични джаджи, защото парите са в изобилие, със сигурност ще оцените нашите предложения. Всички останали могат поне да погледнат и да помечтаят.

Ето и едни от най-скъпите технологични джаджи в света:

1. Смарт часовник златен Genius 18K от масивно злато Apple Watch 7

Корпусът на часовника е покрит с 24-каратово злато. Верижката е изработена от масивно 18-каратово злато, което е покрито с малки диаманти.

Apple Watch се предлага в 41 или 45 милиметра. Ако изберете по-големи модел, бъдете готови да заплатите 58 000 евро, за да краси китката ви.

2. Qi зарядно устройство: Volonic Valet 3 Limited Edition

Абсолютен лукс, който ще ви впечатли от корпуса от 18-каратово жълто злато и украсен с върховния символ на кралските особи – легендарната вълна от викуня, до уникалното съчетание между мода и технология.

3. Преносим компютър Macbook Air Supreme Platinum Edition

Корпусът е изработен от солидна платина и тежи внушителните седем килограма. Освен това има само пет такива модела в света. Без значение че Macbook Air е актуален от 2010 г., цената му от 372 800 евро не намалява.

4. Телевизор LG Direct View LED Extreme Home Cinema Display

Какво ще кажете за телевизор за 1,6 милиона евро? Истинско удоволствие е да гледате филм у дома на 325 инча. Показването на съдържанието е почти фотореалистично. Разбира се, можете да изберете и по-скромните версии с резолюции от 2К до 8 К.

5. Високоговорител Bowers&Wilkins Nautilus

Нищо не е по-добро от възпроизвеждането на висококачествен звук. С двойката високоговорители Bowers&Wilkins Nautilus можете да имате много повече от това. Осигуряват ви страхотни звуци и богат бас, но също така намаляват разрушителните сигнали и резонанси. Чифт от тях струват 67 000 евро, но пък си заслужават.

Вижте също:  Бил Гейтс: Чатботовете ще бъдат ключови за бъдещето на икономиката

6. Робот Boston Dynamics Spot Intelligent Robot Dog

Четириногият приятел може да пресича неравен терен и стълби с лекота, автономно или чрез приложение, контролирано от вас. Стерео камери и 360-градусово възприятие осигуряват необходимата гледка.

В допълнение, Spot може да носи до 14 килограма и е настроен да сканира непосредствената околност, за да ви изпрати необходимата информация. И всичко това „само” за 74 500 щатски долара.